Meny vecka 5

Måndag

Viltskavsgryta med champinjoner, lingon och potatismos

Krämig fiskgryta med rotsaker och kokt potatis

Sallader: skink, räk, grek

Tisdag

Pasta med köttfärssås och riven ost

Smörstekt torskryggfilé med räkor, ägg, pepparrotscrème och kokt potatis

Sallader: skink, räk, grek

Onsdag

Biffstroganoff med ris

Panerad sejfilé med västkuströra och kokt potatis

Sallader: skink, räk, grek

Torsdag

Kycklingfilé med bacon, fetaost, rödvinssky och rostad potatis

Fisk med saffran, fänkål och kokt potatis

Sallader: skink, räk, grek

Fredag:

Helstekt fläskfilé med rödvinssky, bearnaisesås, stekta grönsaker och rostad potatis

Italiensk laxpanna med krämig risotto

Sallader: skink, räk, grek