Meny vecka 4

Måndag

Pasta Carbonara

Stekt torskryggfilé med vitvinsås, brynt palsternacka och kokt potatis

Sallader: skink, räk, grek, kyckling, tonfisk

Tisdag

Helstekt fläskkarré med plommonsås och råstekt potatis

Torsk och lax med saffran, fänkål och kokt potatis

Sallader: skink, räk, grek, kyckling, tonfisk

Onsdag

Ugnsbakad högrevschili med jalapeño-dip och ris

Panerad sejfilé med remoulad och kokt potatis

Sallader: skink, räk, grek, kyckling, tonfisk

Torsdag

Köttfärsbiffar Black & White med stekt potatis

Norsk fiskgryta med kokt potatis

Sallader: skink, räk, grek, kyckling, tonfisk

Fredag:

Fläskschnitzel med champinjonsås eller bearnaisesås och rostad potatis

Ugnsstekt lax med pepparrotscrème och kokt potatis

Sallader: skink, räk, grek, kyckling, tonfisk