Meny vecka 34

Måndag

Pasta Carbonara

Stekt torskryggfilé med brynt palsternacka, vitvinsås och kokt potatis

Sallader: skink, räk, grek

Tisdag

Helstekt fläskkarré med örtgräddsås och kulpotatis

Fransk fiskgryta med räkor, musslor, aioli och kokt potatis

Sallader: skink, räk, grek

Onsdag

Stekt falukorv med stuvade makaroner

Panerad sejfilé med västkuströra och kokt potatis

Sallader: skink, räk, grek

Torsdag

Köttfärsbiffar med champinjonsås och stekt potatis

Fiskgratäng

Sallader: skink, räk, grek

Fredag:

Helstekt fläskfilé med rödvinssky, chili-bearnaise, stekta grönsaker och rostad potatis

Ugnsstekt laxsida med soltorkad tomat, basilika-crème och kokt potatis

Sallader: skink, räk, grek