Meny vecka 28

Måndag

Pasta med köttfärssås och riven ost

Torskryggfilé med ägg-och persiljesås och kokt potatis

Sallader: skink, räk, grek, kyckling, tonfisk

Tisdag

Viltskavsgryta med champinjoner, lingon och ris

Krämig fiskgryta med rotsaker och kokt potatis

Sallader: skink, räk, grek, kyckling, tonfisk

Onsdag

Stekt falukorv med stuvade makaroner

Panerad sejfilé med dansk remoulad och kokt potatis

Sallader: skink, räk, grek, kyckling, tonfisk

Torsdag

Köttfärsbiffar med grönpepparsås och stekt potatis

Fiskgratäng

Sallader: skink, räk, grek, kyckling, tonfisk

Fredag:

Fläskschnitzel med rödvinssky, bearnaisesås och rostad potatis

Pestoöverbakad laxsida med vitlökscrème och kokt potatis

Sallader: skink, räk, grek, kyckling, tonfisk