Meny vecka 48

Måndag

Lasagne med tomatsallad(svensk nötfärs)

Koljafilé i vitvinsås med räkor, sparris och kokt potatis(färsk kolja, Norge)

Sallader: skink, räk, grek, kyckling, tonfisk

Tisdag

Isterband med persiljestuvad potatis

Jambalaya med kyckling(svensk kyckling)

Fisk med frasigt täcke, vitlökscrème och kokt potatis(färsk fisk, Norge)

Sallader: skink, räk, grek, kyckling, tonfisk

Onsdag

Kycklingfilé med rödvinssky, timjanost och klyftpotatis(svensk kyckling)

Stekt stömming med skirat smör och potatismos(färsk stömming)

Sallader: skink, räk, grek, kyckling, tonfisk

Torsdag

Krämig köttgryta med grönsaker och ris(ytterlår, Jämtlandsgården)

Panerad sejfilé med remoulad och kokt potatis(färsk sejfilé, Norge)

Sallader: skink, räk, grek, kyckling, tonfisk

Fredag:

Fläskschnitzel med rödvinssky, kaprissmör(bea finns!) och rostad potatis(svensk fläskkotlett)

Västkustfiskgryta med kokt potatis(färsk fisk, Norge)

Sallader: skink, räk, grek, kyckling, tonfisk