Meny vecka 13

Måndag

Viltskavsgryta med champinoner, lingon och potatismos

Torskryggfilé i vitvinsås med räkor, sparris och kokt potatis

Sallader: skink, räk, grek, kyckling, tonfisk

Tisdag

Raggmunkar med stekt fläsk och lingon

Norsk fiskgryta med kokt potatis(färsk lax, kolja och sej)

Sallader: skink, räk, grek, kyckling, tonfisk

Onsdag

Köttfärsbiffar Black & White med stekt potatis(svensk nötfärs)

Fiskgratäng

Sallader: skink, räk, grek, kyckling, tonfisk

Torsdag

Biffstoganoff med ris(svenskt nötkött)

Panerad sejfilé med dansk remoulad och kokt potatis(färsk sejfilé, Norge)

Sallader: skink, räk, grek, kyckling, tonfisk

Fredag:

Helstekt fläskfilé med pepparsås, stekta grönsaker och potatisgratäng(BEA FINNS!)

Fransk Bouillabaisse med vitlökscrème och kokt potatis(färsk lax och kolja)

 

Sallader: skink, räk, grek, kyckling, tonfisk