Måndag
Viltskavsgryta med champinoner, lingon och potatismos
Torskryggfilé i vitvinsås med räkor, sparris och kokt potatis
Sallader: skink, räk, grek, kyckling, tonfisk
Tisdag
Raggmunkar med stekt fläsk och lingon
Norsk fiskgryta med kokt potatis(färsk lax, kolja och sej)
Sallader: skink, räk, grek, kyckling, tonfisk
Onsdag
Köttfärsbiffar Black & White med stekt potatis(svensk nötfärs)
Fiskgratäng
Sallader: skink, räk, grek, kyckling, tonfisk
Torsdag
Biffstoganoff med ris(svenskt nötkött)
Panerad sejfilé med dansk remoulad och kokt potatis(färsk sejfilé, Norge)
Sallader: skink, räk, grek, kyckling, tonfisk
Fredag:
Helstekt fläskfilé med pepparsås, stekta grönsaker och potatisgratäng(BEA FINNS!)
Fransk Bouillabaisse med vitlökscrème och kokt potatis(färsk lax och kolja)
Sallader: skink, räk, grek, kyckling, tonfisk